Letne kuhinje

Zaprte letne kuhinje – udobje in zaščita v vseh vremenskih razmerah

Si želite uživati v svoji letni kuhinji. Imeti občutek, da ste na prostem, hkrati pa si praviti svoj sanjski obrok. Povabili ste goste, ne veste pa kakšno bo vreme.

Rešitev je zaprta letna kuhinja. Ne glede na vremenske razmere boste lahko uživali v njej in gostili prijatelje.


Na trgu obstaja mnogo tipskih rešitev za letne kuhinje (zaprte in odprte letne kuhinje). Naše podjetje je specializirano za oblikovanje in izvedbo zaprtih letnih kuhinj. 

Vsaka letna kuhinja, ki jo izdelamo, je unikatna in prilagojena vašim potrebam ter željam. Ponujamo široko paleto dizajnov, materialov in dodatkov, ki vam omogočajo, da ustvarite sanjsko kuhinjo na prostem. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri načrtovanju ter izvedbi vašega projekta.

Referenca 1

Referenca prikazuje izgradnjo samostojne zaprte letne kuhinje ločeno od drugih bivalnih prostorov. Umestitev objekta – zaprte letne kuhinje v neokrnjeno naravo, je naročniku prinesel številne prednosti:

  • uživanje v naravi
  • zaščita pred vremenskimi vplivi
  • podaljšana sezona uporabe 
  • zaščita opreme in pohištva 
  • zasebnost
  • možnost širitve družabno-športnega prostora 

Referenca 2

Referenca prikazuje izgradnjo letne kuhinje povezane s stanovanjskim objektom. Gre za čudovito letno kuhinjo z vintage pridihom. Oprema je  v pastelnih barvah, z zaobljenimi oblikami stolov, dodelana z starinsko visečo svetilko z lesenim nosilnim elementom, ki ustvari prijetno osvetlitev in dopolnjuje retro izgled.

Vintage letne kuhinje prinašajo čar preteklosti in ustvarjajo prijeten, nostalgičen prostor za kuhanje in druženje s svojimi najbližjimi,

Postopek postavitve letne kuhinje pod referenco 2 si lahko ogledate spodaj:

1. Betoniranje temeljne plošče

2. Postavljanje kovinske konstrukcije

3. Gradnja kamina

4. Zasteklitev