GLEJTE GALERIJO OKNA

Pišite nam, če potrebujete integrirano rešitev za vgradnjo oken od načrtovanja do izbire materialov (les, PVC, ALU les, ALU), barv, dostave in montaže. Ponujamo vam brezplačno tehnično svetovanje glede vaše stavbe.

LESNA OKNA

Les je tradicionalni material, ki se že stoletja uporablja pri izdelavi oken. Izberemo les, če želimo zunanji svet pokazati toplino in prijaznost naše hiše. Les nas zagotovo ne bo razočaral, saj navadna lesena okna niso samo estetska, temveč tudi izjemno energijsko učinkovita in okolju prijazna. Lesena okna lahko tako postanejo glavna povezava med notranjostjo vašega doma in okoljem, v katerem se nahajate.

Lesena okna imajo nekaj nepomembnih prednosti, pa tudi nekatere posebne lastnosti, ki jih morate dobro poznati, preden se odločite za nakup.

Pri lesenih oknih je treba posebno pozornost posvetiti kakovosti lesa in obdelave, saj nam le to zagotavlja dobre lastnosti okna, ki služijo njegovemu namenu. Priporočamo, da izberete kakovostna lesena okna iz lepljenega lesa, ki so zaščitena z zadostno zaščito, da se ohrani videz naravnega lesa in ohrani lastnosti naravnega materiala.

Prednosti lesenih okvirjev

– Les je naraven material, ki ga imamo v domačem okolju dovolj
– S pravilno zaščito in vzdrževanjem ima dolgo življenjsko dobo
– Dobra toplotna in zvočna izolacija
– Prijetno bivalno okolje

Profili

PVC OKNA

Posamezniki običajno uporabljajo okna iz PVC-ja, ker so cenovno zelo ugodna in ne zahtevajo vzdrževanja. PVC okna izpolnjujejo tudi najvišje zahteve glede energetske učinkovitosti, dobro so izolirana.

PVC okna so narejena iz plastičnih profilov, ki nudijo visoko toplotno in zvočno izolacijo, trajnost, varnost in enostavno vzdrževanje. Izbirate lahko med številnimi oblikami in odprtinami oken, pa tudi široko paleto akrilnih barv in lesenih dekorjev.

Prednosti PVC okvirjev

– Trdnost in stabilnost
– visoka toplotna in zvočna izolacija
– Dolga življenjska doba
– Negorljive ali ne gorijo
– Enostavno vzdrževanje in čiščenje
– Prilagodljivost vašemu domu in svojemu okusu s široko izbiro akrilnih barv in lesenih dekorjev
– Jih lahko recikliramo
– Visoka varnostna zaščita

Profili

ALU OKNA

ALU okna so še posebej primerna za zasteklitev velikih odprtin, saj so izjemno stabilna in varna, enostavna za vzdrževanje in enostavna za uporabo.

Prednosti ALU okvirjev

– Trdnost in stabilnost, kar dokazuje tudi uporaba teh profilov za fasadne elemente velikih stavb z veliko stekla
– Dolga življenjska doba
– Široka paleta barv
– Dobra zvočna izolacija
– Minimalno vzdrževanje

Profili

ALU-LES OKNA

ALU-LES okna so najboljši primer oken iz naravnih in trpežnih materialov. Naravna atmosfera lesenih oken v kombinaciji z zaščitno prevleko iz aluminija, ki nudi trajno in kakovostno zaščito lesenih oken ne glede na vremenske razmere.

Prednosti ALU-LES okvirjev

– Odlična zaščita pred UV žarki
– Zanesljivo tesnjenje
– Dolga življenjska doba
– Minimalno vzdrževanje, le občasno barvanje notranjega dela
– Širok izbor barv za zunanje aluminijaste maske v RAL lestvici in v različnih imitacijah lesa
– Aluminij je mogoče stoodstotno reciklirati in dopolniti Torej naravne lastnosti lesenih oken, ki nudijo prijazno okolje za okolje in življenje.

Profili