NOTRANJA VRATA

Obrnite se na nas, kadar potrebujete celostno  rešitev vgradnje notranjih vrat od načrta do  izbire materialov, barv, dobave in montaže. Nudimo vam brezplačno strokovno svetovanje na vašem objektu.

VANITY BELL

Posebne lastnosti in detajli omogočajo liniji Vanity Bell, da se igra s prostorom okoli sebe. Paneli Vanity Bell imajo značilen glavni del okvirja iz dveh vertikalnih letev, povezanih z izstopajočimi prečnimi elementi. Lahko si omislite še dodatne prečne elemente, izberete furnir in eno izmed mnogih lameliranih stekel, da dosežete presenetljiv učinek, ne da bi tvegali, da bo videz pretiran.

VANITY BUGNATA

Vanity ponuja bistvene linije, pri katerih največjo pozornost pritegne zgornja plast. Okvir je sestavljen iz dveh vertikalnih letev, ki ju povezujeta zgornja in spodnja prečka. Prečna elementa sta lahko gladka ali valovita, na voljo pa je tudi cela paleta lameliranega stekla; izbor tako dovoljuje fleksibilnost in ponuja najbolj raznovrstne dekor stile. V paleti izdelkov najdete tudi Vanity relief z oblikovano diamantno obliko, ki se z igro toplega in svetlega čudovito zlije s pridihom preteklosti.

VANITY

Vanity ponuja bistvene linije, pri katerih največjo pozornost pritegne zgornja plast. Okvir je sestavljen iz dveh vertikalnih letev, ki ju povezujeta zgornja in spodnja prečka. Prečna elementa sta lahko gladka ali valovita, na voljo pa je tudi cela paleta lameliranega stekla; izbor tako dovoljuje fleksibilnost in ponuja najbolj raznovrstne dekor stile. V paleti izdelkov najdete tudi Vanity relief z oblikovano diamantno obliko, ki se z igro toplega in svetlega čudovito zlije s pridihom preteklosti.

DIVA

Diva vam omogoča, da razvajate svoj okus: pa naj bo klasičen ali moderen. Zahvaljujoč izjemno prilagodljivemu proizvodnemu postopku je Diva na voljo z gladkim vratnim panelom z aluminijastimi ali s steklenimi vložki. V prvih nekaj panelih so v osrednjem delu leseni vložki, ki jih ob straneh obdajata elegantni letvi; na sredi drugega niza panelov pa je po vsej dolžini 8 mm debelo steklo v najmodernejših barvah, ki ga prav tako objemata stranski letvi.

STARLET

Linija, ki izžareva svobodo in domišljijo. Strokovno izpeljana proizvodnja in izdelava odprtine v jedru lesenega krila vrat sta se pri ICAN-u razvijali leta. Pester izbor modelov lahko zadovolji vrsto različnih zahtev: od standardnih, povsem gladkih vrat, do izrezljanih, z aluminijastimi vložki, z lesenim ali s steklenim panelom, z letvicami ali s steklenimi vložki. Zgornja plast vrat je lahko lamelirana, lakirana z belim mat lakom ali barvana po RAL lestvici.

GRANLUCE

Zaradi visokih dimenzij ta vrata poosebljajo lepoto zgornje plasti. So popolna za moderen ambient in ker je višina vrat prilagojena vašim željam, se lahko celo dotikajo stropa.

OXALIS

Linija Oxalis je umetnina in čista inovacija z eno samo standardno strukturo, ki se bohoti z obiljem izvedb. Okvirji vrat so prekriti s čistim aluminijem ali hrastom decapè. Vanje lahko vstavimo steklo, čisti aluminij in/ali druge ponujene lamelirane vložke. Raznolikost linije Oxalis vam omogoča, da ste korak pred trendi in modo ter dosežete unikatne in osebne učinke, posebej primerne za določen ambient.

KENTIA

Klasični in sodobni slog se zlijeta v linijo Kentia, ki jo zaznamuje bogatejši in bolj dekorativen videz. V okvirju so med stranskimi letvami in prečkami vložki stekla ali trikotne prevleke, zaradi katerih so vrata primerna za notranje prostore, v katerih bi radi pričarali preprosto eleganco.

CALATHEA

Linija Calathea ima močan značaj in njen namen je, da je v vsakem prostoru središče pozornosti. Nov in edinstven postopek proizvodnje ravnih in valovitih prečnih stilskih elementov poudarja raznolike zgornje plasti ter daje vratom globino, ki ustvarja splošni 3D učinek. Steklo ali lamelirani vložki ter pobarvane ali z aluminijem prevlečene prečke ustvarjajo neformalno eleganco.

ERANTHIS

Moderna, sveža in elegantna linija – ustvarjena za vse, ki so jim všeč linearni dizajni in trendovski elementi. Odlikujejo jo prehodi, gladki ali valoviti elementi v okvirju ter stekleni ali aluminijasti vložki; linija je posebej oblikovana za ambient, v katerem vsak element poudari njegov značaj.

IXIA

Zaželen stil za moderen ambient, v katerem ni niti najmanjša podrobnost prepuščena naključju. Med vertikalnima letvama so paneli s premočrtnim vzorcem, med njimi pa so barvane ali z aluminijem prekrite prečke, lahko pa si omislite tudi steklo in trikotne letvice. Tako se ustvari edinstven, izjemno čudovit in harmoničen učinek.

NEMESIA

Fleksibilnost, funkcionalnost in lepota so pojem najkakovostnejših vrat. Prečna ali valovita polkna so vstavljena med stranski letvi, vmes pa so barvane ali z aluminijem prevlečene prečke. V sredini panela so najmodernejši vložki barvnega stekla ali lamelirane plasti, na voljo pa so tudi različne zgornje plasti za okvir.

AKEBIA

Osnoven dizajn z visokokakovostnimi estetskimi in strukturnimi elementi. Za linijo je značilen vzorec šahovnice, ustvarjen z vstavljanjem finih in elegantnih prečk v okvir, ki drži steklo ali laminirane vložke Arkebia; ta dizajn popolnoma izpolni pričakovanja tistih, za katere so vrata dopolnilo dekorja.

DVIŽNO DRSNE STENE

Sodobne arhitekturne smernice narekujejo vedno večje steklene površine. Zadnje čase so zelo aktualne izvedbe, pri katerih sega steklo od tal do stropa, brez okvirjev, tako z notranje kot z zunanje strani. Drsna vrata omogočajo večjo prehodnost, dajejo občutek zračnosti in povezanosti z okolico. Pri drsnih stenah je ključnega pomena mehanizem odpiranja. Pri večjih zasteklit­vah se uporablja dvižno-drsni mehanizem, kar pomeni, da drsno krilo dvignemo na koleščke z ležaji ter tako dosežemo tekoče odpiranje oziroma zapiranje. Poznamo pa tudi nagibno-drsni sistem odpiranja, ki ga običajno uporabljamo pri manjših zasteklitvah.

ULAZNA VRATA

Vhodna vrata so tisti element v hiši, ki najbolj vpliva na podobo hiše. Je neke vrste povezava med notranjostjo in zunanjostjo našega stanovanja. Pri izbiri upoštevajte, da so vrata kakovostna. To pomeni, da so stabilni, mehansko stabilni, dobro zatesnjeni in varni.

Pri izbiri vhodnih vrat je treba upoštevati veliko spremenljivk, na primer dimenzije vrat, njihovo namestitev, material, iz katerega bodo izdelani, in nenazadnje, kako naj se dolgoročno zaščitijo vhodna vrata.

Imamo pravo tehnološko opremo, znanje in izkušnje za razvoj in izdelavo vhodnih vrat iz lesa, PVC-ja, ALU-ja ali ALU-PVC-ja ter za njihovo montažo v preprostih stavbah in tudi pri najzahtevnejših projektih.

Glede na sedemletne izkušnje menimo, da je naša največja prednost hitra prilagodljivost in kakovost storitve. Vsakemu naročilu namenimo posebno pozornost, saj iščemo najprimernejše rešitve po željah kupcev in možnostih izvedbe.