ZIMSKI VRT - NARAVNI PODALJŠEK JEDILNICE
S takšno umestitvijo zimskega vrta smo povečali površino jedilnice. Izhod iz zimskega vrta (jedilnice) je podaljšan na teraso, ki vodi v čudovito urejeno okolico polno cvetlic in vrtnega aranžmaja.
Click Here
ZIMSKI VRT - PRIKLJUČITEV NA OBJEKT HIŠE
Majhen kos površine smo spremenili v funkcionalen notranji prostor s prehodom na teraso z vrtom. Ustvarili smo prekrasno oazo počitka in miru.
Kontaktirajte nas
Previous
Next

Zimski vrtovi

Zimski vrt da bivanju povsem novo dimenzijo. Omogoča nam, da uživamo v vrtu preko celega leta. Zimski vrt lahko postane kakovostna nadgradnja bivalnega prostora in pomemben povezovalni element med notranjim in zunanjim delom našega objekta. Glavna prednost je svetloba.

Brezplačen 3D izris

Vsak od nas ima željo imeti svoj lasten »zimski vrt«. Prostor, kjer bo dovolj svetlobe in čudovit pogled na okolico. Z našimi zimskimi vrtovi, ki so sinergija tehničnih rešitev, kvalitetnih materialov in natančne montaže, se vam bodo želje v celoti uresničile. Najprej se morate vprašati za kaj zimski vrt potrebujete.

Nadstreški

Nadstreške konstruiramo po meri, serijsko ali na podlagi skic. Proizvodnja konstruiranja in izdelave nadstreškov omogoča izredno fleksibilnost in odziv na vse vrste idej in želja. Montažni sistem gradnje omogoča veliko različnih oblik, čeprav prevladujeta oblika kvadra ali polovice valja.

Aktualna ponudba

Privoščite si vaš sanjski zimski vrt, po najboljši ceni. Zahtevajte brezplačni 3D izris in celotno ponudbo.

Brezplačno svetovanje

Nudimo brezplačno upravljanje, svetovanje med projektom in brezplačno pripravo ponudbe.

Dostava

Vsa naročila pošiljamo z lastnim prevozom, da zagotovimo, da izdelki varno prispejo.

Montaža

Montažo in servis izvajamo z lastnimi monterji in serviserji. Vsi so strokovno usposobljeni za montažo po veljavnih smernicah in predpisih.

Naši zadnji projekti

Podjetje sestavlja izkušena ekipa ljudi (prodajnih svetovalcev, proizvajalcev, inženirjev, montažerjev) notranjih in zunanjih sodelavcev, ki deluje že preko 20 let. V tem času smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov. Naš cilj je delati kakovostno in v roku dogovorjenega časa. Se priporočamo!

Zanimiva dejstva

+
Projektov
Članov ekipe
+
Let v industriji

Pošljite mi sporočilo